bgenderutr

Изработка на:Картонени етикетиТекстилни етикети за дрехиВизиткиБрошури и каталозиКартонени папкиХартиени кубчета от стандартна или химизирана хартия.

Картонени етикети

Специализирани сме в производството на картонени етикети за дрехи. Етикетите за дрехи са не само задължителен елемент. Вече все по често се наблюдават уникални стилове и дизайни на етикети за дрехи, по този начин те прeдават тежест и стил върху стоката, на която са поставени.

✓ Етикетите могат да бъдат с различна дебелина и форма, както и с дупка или без, спрямо Вашите конкретни изисквания.

✓ Картонените етикети могат да бъдат с различни видове ефекти - UV лак, ламинат (мат или гланц), различни цветове топъл печат, частичен и релефен лак.

✓ Етикетите за дрехи носят полезна информация, упътваща притежателя на дрехата за произхода на стоката, материал, ръстови номера, инструкции за пране, гладене и др

Текстилни етикети за дрехи

Печат на ленти за текстилната промишленост от тафта и сатен:

✓ Тафта - висококачествена полиестерна тафта с двустранно покритие, с възможност за двустранен печат.

✓ Сатен - полиестерен материал, подходящ за маркиране на текстилни изделия, луксозни облекла и бельо.

Възможност за печат на различни ширини текстилни ролки в зависимост от изискванията на клиента.

Изработване на визитки

Визитката е едно от основните неща за всяка фирма и е първото, което давате на Вашите потенциални клиенти. Доверете ни се, за да изготвим най-подходящият дизайн за Вашите визитни карти. В зависимост от тиража използваме дигитален и офсетов печат. За направата на луксозни визитки със специални ефекти ползваме: ✓топъл печат, ✓ситопечат, ✓директен печат с UV мастила или ✓селективен UV лак. Визитките, които изработваме са от качествен матов картон или специални картони за луксозни визитки

Хартиени кубчета

Фирмените хартиени кубчета са онези малки листчета, от които винаги имате нужда в офиса. Поради наложителната им ежедневна употреба от бизнес клиенти, фирмените листчета са се превърнали в перфектен носител на Вашата реклама.
Предимството на кубчетата с листчета за писане като подаръчен рекламен материал е, че те са винаги на разположение на работното място на Вашите клиенти и партньори, напомнят им периодично за вас и всяко откъснато листче с бележка става преносител на Вашата реклама.

Изработване на рекламниброшурикаталозиформулярифактуристокови разпискикочани за поръчкитоварителниции другиза различни сфери на дейност.

Рекламните брошури, листовки и флаери са печатни материали с широко приложение и ефективен начин да предадете посланието си на партньори и привличането на бъдещи клиенти.

✓ Картонени папки, фактури, стокови разписки, товарителници и всякакви видове кочани от офсет или химизирана хартия

✓ Печат на всякакъв вид формуляри и фактури, стокови разписки, кочани за поръчки, товарителници и други изработени от стандартна или химизирана хартия. Предлагаме и номерация. Кочан с фактури съдържа 33 комплекта по 3 екземпляра. Първият е бял с отпечатан гриф “ОРИГИНАЛ”, вторият и третият екземпляр на фактурата са в различни цветове.

✓ Предлагаме дигитален печат върху хартия с грамаж от 50 до 350 грама. Технологията е подходяща за отпечатване на малки тиражи с максимални печатаеми формати 330/488 мм и пълноцветен печат. Печатните материали, за които е приложима са: визитки, флаери, дипляни, папки, стикери и брошури.

loading...
Печатница гр. Хасково;ул. Михаил Герджиков 60878617109; 0898258789
Ситопечат гр. Кърджали;Индустриална зона Югдвора на Формопласттел: 0899869407