bgenderutr

Ситопечатът - една от най-старите технологии.

Ситопечат

Една от силните черти на ситочетата е отличната покривност, плътност и издръжливост на мастилата, нанесени чрез тази технология. Ние използваме бои на водна основа, защото чрез тях се получава най-добро изображение и върху тъмни платове и е достатъчно прецизен, за да изпъкнат всички малки детайли. Едно от предимствата при ситопечата е, че може да се печата пълноцветно по скалата на CMYK и резултата е, 

че получавате качествен продукт с красив пълноцветен отпечатък на добра цена. Визуално качеството на отпечатъка при пълноцветният ситопечат е конкурентен на този от дигиталните принтери, но при по-големи тиражи, това значително скъсява срока за изпълнение и намалява себестойността на продукта.

Идея

Вашите идеи стават при нас реалност

Дизайн

собствен офис за предпечатна подготовка с необходимото оборудване

Изпълнение

Нашите възможности за печат са до 16 цвята, както и за постигане на специални ефекти: обемни изображения, силикони, фолия, глитери и др.

Можем да отпечатваме до 20 000 изделия на ден.

Цехът за ситопечат върху текстил
е оборудван:

Sulfet Scorpion II (6 цвята печатаемо поле 40 см на 60 см), Sulfet Spider (6 цвята печатаемо поле 40 см на 40 см) - за директен ситопечат върху текстил (щампа), Овална машина Sulfet Moonstar (16 цвята, печатаемо поле 80 см на 120 см), 2 броя машини Synchroprint S-Type MHM (8 цветни, печатаемо поле 40 см на 60 см),1 брой МНМ 3000 Austria (8 цвята печатаемо поле 60 см на 80 см), осигуряващи отлично качество на печат и висока производителност. Машините S-Type са окомплектовани всяка с 4, МНМ 3000 с 5 междинни сушилни, Moonstar е окомплектован с 16 междинни сушилни, а Scorpion II и Spider са окомплектовани всяка с 4 междинни сушилни с прецизен контрол на температурата, което ни позволява да отпечатваме сложни и многоцветни изображения (щампи).

СИТОПЕЧАТ

Овална машина Sulfet Moonstar

Печатаща глава с печатане нагоре и надолу с мотор. В резултат на това е възможен печат с голям капацитет и много ниска консумация на въздух.

16 цвята

печатаемо поле 80 см на 120 см

16 междинни сушилни

СИТОПЕЧАТ

Sulfet Spider

6 цвята

печатаемо поле 40 см на 40 см

4 междинни сушилни

СИТОПЕЧАТ

Sulfet Scorpion II

6 цвята

печатаемо поле 40 см на 60 см

4 междинни сушилни

СИТОПЕЧАТ

Synchroprint S-Type MHM – 2 броя

8 цветни

печатаемо поле 40 см на 60 см

4 междинни сушилни

СИТОПЕЧАТ

МНМ 3000 Austria

8 цвята

печатаемо поле 60 см на 80 см

5 междинни сушилни

СИТОПЕЧАТ

Сушилни тунели

6 сушилни

Осигуряващи фиксиране на цветовете и гарантиращи устойчивост на щампите

при различни последващи третирания

СУБЛИМАЦИЯ

Сублимация

5 принтера
ПЕЧАТАЕМА ШИРИНА ДО 180 СМ

Сублимацията работи само с материали, намиращи се в групата на полиестерите. Затова и тази технология е толкова популярна в текстилния бранш – всички спортни екипи, флагчета, много дамски блузи и ролки – това е полиестер и е отпечатано със сублимация.Този вид печат постига наситени цветове, които не се отпират. Недостатък е това, че не работи с тъмен текстил – мастилата са цветни, но не покривни, през тях се вижда цвета на основата и резултатът не може да е по-светъл, а само по-тъмен от цвета на основата. Няма бяло мастило.

Сублимация

Работим с фирми изнасящи продукцията в Европа

Отделът за сублимационен печат е оборудван с 5 принтера с печатаема ширина до 180 см и каландър с ширина 190 см. Затвореният технологичен цикъл и качественото оборудване ни позволява да постигаме висока производителност и отлично качество на печата. Разполагаме с достатъчно големи принтер и каландър, за да отпечатаме и трансферираме не само картинката, а и самия фон, върху бял плат, получавайки така изделие с желан от Вас цвят и същевременно дизайн, отпечатан върху бяла основа. Сублимационният печат е подходящ за бързо производство в не голямо количество, с разнообразие на размери, десени, без ограничение в цветове.

КАЛАНДЪР с ширина 190 см

Печат на хартия

Отпечатване от хартията на плат

Преси за трансфер

Съхранение на сита

Мастила за сублимация

Мастилата, с които работим са на реномираните европейски производители - BEZEMA, KFG, ANTEX, покриващи всички европейски изисквания за качество, безвредност и екологичност - нещо изключително важно за всеки един съвременен потребител.

Прецизност

Разполагаме с лазерни устройства за позициониране и съвременна миксова система за постигане на желаните цветове на мастилата.

loading...
Печатница гр. Хасково;ул. Михаил Герджиков 60878617109; 0898258789
Ситопечат гр. Кърджали;Индустриална зона Югдвора на Формопласттел: 0899869407