Технология на печат, която е приложима и върху предмети със сложна и неправилна триизмерна форма.Тампонният печат е технология, която има доста общо като област на приложимост със ситопечата. Неговите предимства са, че дава малко по-добър детайл и се справя много по-добре с триизмерни предмети, затова пък е напълно безсилен при надписи с размер над 10-15 сантиметра.

Цехът за ситопечат върху текстил е оборудван с 2 броя машини Synchroprint S-Type MHM, и 1 брой МНМ 3000 Austria: - за директен ситопечат върху текстил (щампа) - осигуряващи отлично качество на печат и висока производителност. Можем да отпечатваме до 20 000 изделия на ден. Цветове за печат - 16 
Машините S-Type са окомплектовани всяка с 4, а МНМ 3000 с 5 междинни сушилни с прецизен контрол на температурата, което ни позволява да отпечатваме сложни и многоцветни изображения (щампи).

 

Подходящ е за поръчки на по-големи тиражи без променящи се данни. При него може да се печата на разнообразни по вид и грамаж картони, в зависимост от продукта и желанието на клиента. Използваните качествени консумативи и мастила, както и дългогодишната практика на нашите оператори са гаранция за безупречно и прецизно качество на отпечатваните изображения.

Печатница разполага с две дигитални машини за производствен печат Konica Minolta – Bizhub Press C203 (за цветен печат) и Bizhub Press 210 (за черно бял печат), чрез която предлагаме дигитален печат върху хартия с грамаж от 50 до 300 грама. Технологията е подходяща за отпечатване на малки тиражи с максимални печатаеми формати 311/457 мм (за цветен печат) и 297/420 (за черно бял печат). Печатните материали, за които е приложима са: визитки, флаери, дипляни, каталози, плакати, папки, стикери, картички, снимки, , корици на книги и брошури, както и глави за календари. При тази технология времето за изпълнение на поръчката е за по-кратък срок от време, отколкото при офсетовия печат.

Дизайн и предпечатна подготовка

Графичният дизайн е началото на един напълно завършен производствен цикъл.
Всеки дизайн се съобразява с изискванията на клиента и след одобрение от тяхна страна се обработва от специалистите в предпечатната подготовка до етап, в който продуктът е готов за отпечатване.

Довършителни процеси

Останалите довършителни процеси придават различни ефекти на вече отпечатаните продукти:

Поставяне на алуминиеви лайсни. Могат да бъдат различни цветове с ширина до 70 см.

Дизайнът и проектирането на щампи може да е по зададен от Вас модел или да си изберете модел след предлагането на различни разработки от нашите специалисти при спазването на Вашите изисквания.

loading...
Печатница гр. Хасково;ул. Михаил Герджиков 60878617109; 0898258789
Ситопечат гр. Кърджали;Индустриална зона Югдвора на Формопласттел: 0899869407