bgenderutr

 

Технология на печат, която е приложима и върху предмети със сложна и неправилна триизмерна форма.Тампонният печат е технология, която има доста общо като област на приложимост със ситопечата. Неговите предимства са, че дава малко по-добър детайл и се справя много по-добре с триизмерни предмети, затова пък е напълно безсилен при надписи с размер над 10-15 сантиметра.

Цехът за ситопечат върху текстил е оборудван с 2 броя машини Synchroprint S-Type MHM, и 1 брой МНМ 3000 Austria: - за директен ситопечат върху текстил (щампа) - осигуряващи отлично качество на печат и висока производителност. Можем да отпечатваме до 20 000 изделия на ден. Цветове за печат - 16 
Машините S-Type са окомплектовани всяка с 4, а МНМ 3000 с 5 междинни сушилни с прецизен контрол на температурата, което ни позволява да отпечатваме сложни и многоцветни изображения (щампи).

 

Подходящ е за поръчки на по-големи тиражи без променящи се данни. При него може да се печата на разнообразни по вид и грамаж картони, в зависимост от продукта и желанието на клиента. Използваните качествени консумативи и мастила, както и дългогодишната практика на нашите оператори са гаранция за безупречно и прецизно качество на отпечатваните изображения.

Печатница разполага с две дигитални машини за производствен печат Konica Minolta – Bizhub Press C203 (за цветен печат) и Bizhub Press 210 (за черно бял печат), чрез която предлагаме дигитален печат върху хартия с грамаж от 50 до 300 грама. Технологията е подходяща за отпечатване на малки тиражи с максимални печатаеми формати 311/457 мм (за цветен печат) и 297/420 (за черно бял печат). Печатните материали, за които е приложима са: визитки, флаери, дипляни, каталози, плакати, папки, стикери, картички, снимки, , корици на книги и брошури, както и глави за календари. При тази технология времето за изпълнение на поръчката е за по-кратък срок от време, отколкото при офсетовия печат.

Дизайн и предпечатна подготовка

Графичният дизайн е началото на един напълно завършен производствен цикъл.
Всеки дизайн се съобразява с изискванията на клиента и след одобрение от тяхна страна се обработва от специалистите в предпечатната подготовка до етап, в който продуктът е готов за отпечатване.

Довършителни процеси

Останалите довършителни процеси придават различни ефекти на вече отпечатаните продукти:

Дизайнът и проектирането на щампи може да е по зададен от Вас модел или да си изберете модел след предлагането на различни разработки от нашите специалисти при спазването на Вашите изисквания.

Поставяне на алуминиеви лайсни. Могат да бъдат различни цветове с ширина до 70 см.

loading...
Печатница гр. Хасково;ул. Михаил Герджиков 60878617109; 0898258789
Ситопечат гр. Кърджали;Индустриална зона Югдвора на Формопласттел: 0899869407