bgenderutr

Цехът за ситопечат върху текстил е оборудван с 2 броя машини Synchroprint S-Type MHM, и 1 брой МНМ 3000 Austria: - за директен ситопечат върху текстил (щампа) - осигуряващи отлично качество на печат и висока производителност. Можем да отпечатваме до 20 000 изделия на ден. Цветове за печат - 16 
Машините S-Type са окомплектовани всяка с 4, а МНМ 3000 с 5 междинни сушилни с прецизен контрол на температурата, което ни позволява да отпечатваме сложни и многоцветни изображения (щампи).

Фирмата разполага със собствен офис за предпечатна подготовка с необходимото оборудване (компютри, скенери, принтери и фотонабор за филми), което ни прави много гъвкави и можем бързо да реагираме на подадените ни поръчки. Основната дейност на цеха за ситопечат е висококачествен директен ситопечат на мотиви, лога, изображения (щампи) върху дрехи, спортни екипи. Нашите възможности за печат са до 16 цвята, както и за постигане на специални ефекти: обемни изображения, силикони, фолия, глитери и др. Мастилата, с които работим са на реномираните европейски производители - BEZEMA, KFG, ANTEX, покриващи всички европейски изисквания за качество, безвредност и екологичност - нещо изключително важно за всеки един съвременен потребител.
Цехът е оборудван с три сушилни осигуряващи фиксиране на цветовете и гарантиращи устойчивост на щампите при различни последващи третирания – обикновено, специално пране и други специфични довършителни обработки, с две преси за трансфер с размери 40/60см и 80/105 см. Разполагаме с лазерни устройства за позициониране и съвременна миксова система за постигане на желаните цветове на мастилата.
Имаме и отдел за сублимационен печат, с принтери с печатаема ширина 120 см и 170 см, и каландър с ширина 170 см.
Затвореният технологичен цикъл и качественото оборудване ни позволява да постигаме висока производителност и отлично качество на печата. Работим с фирми изнасящи продукцията в Европа.

loading...
Печатница гр. Хасково;ул. Михаил Герджиков 60878617109; 0898258789
Ситопечат гр. Кърджали;Индустриална зона Югдвора на Формопласттел: 0899869407